Het idee

ProteXt ben ik, eigenaar Wim de Jongste, begonnen op 1 januari 2008. Ik kon ruim 25 jaar ervaring inbrengen als freelance-journalist. Ik werk daarnaast nog altijd als docent Nederlands in het Voortgezet Onderwijs en geef daar ook de creatieve vakken als beeldende vorming (tekenen en handvaardigheid) en culturele kunstzinnige vorming. In de achterliggende jaren deed ik bovendien de cursus Nima-A Communicatie.

Bestonden de werkzaamheden aanvankelijk alleen uit het schrijven van berichten en artikelen voor kranten en tijdschriften, nu biedt ProteXt inmiddels veel meer dan tekst alleen. ProteXt is u bijvoorbeeld ook behulpzaam bij het opzetten van een personeelsblad, glossy of nieuwsbrief, maar blijft, indien u dat wenst, ook actief in de advisering en uitvoering.

Omdat ProteXt zich ook toelegt op creatieve fotografie, kan ProteXt meer voor u betekenen dan het gemiddelde tekstschrijversbureau. Duizenden schitterende foto’s zijn opgeslagen in de database van ProteXt en staan ter beschikking voor vele gelegenheden.

ProteXt biedt zijn diensten bovendien aan voor vertaalwerk Duits-Nederlands.

Kortom: ProteXt biedt méér dan kale tekst!